Room21

ROOM21.no startet som et familiefirma i 2006 og ble overtatt av CDON Group i februar 2011. ROOM21.no har siden starten vokst stødig og er i dag en av Nordens ledende leverandører av møbler og hjemmeinnredning på internett. Deres forretningsidé bygger på å selge møbler og innredningsdetaljer av høy kvalitet til privatpersoner og firmaer. 

ROOM21.no samarbeider med mange av Europas ledende produsenter av møbler, belysning og innredningsdetaljer av både klassisk og ny design.

De fører varemerker som bla Alessi, Eva Solo, Fatboy, Ferm Living, Fritz Hansen, Gant Home, Hay, Holmegaard, Kartell, Kosta Boda, L:A Bruket, Menu, Muuto, Nomess, NUD, Northern Lighting, Rosendahl, Stelton. Jeg kan fortsette i det uendelige.


Denne nettbutikken er verdt ett besøk. Her er det litt for alle. Det at du kan bestille og slippe å betale frakt er jo nesten en grunn i seg selv, til å handle på denne siden :)

> For oversikt over andre nettbutikker med interiør, se her


Kommentarer

Room21 — 1 kommentar

  1. Skjønner ikke hvordan du kan anbefale denne nettbutikken, har du noen gang handlet med dem?

    Min erfaring med room21.no har vært svært smertefull!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>