Muuto – The Dots

muuto dots

Etter mye om og men (i hodet mitt), falt valget på nettopp Muuto sine Dots :) Synes formen og uttrykket disse gir er fantastisk :)  

De finnes i 3 forskjellige størrelser, mine er av det minste slaget :) De finnes også i mange andre farger, men siden hvitbeiset eik og svart er fargene jeg har på wc fra før så ble det det :D  

Jeg har kjøpt mine Dots hos hvitTRÅD på CC Gjøvik.

Dere som ikke har vært innom hvitTRÅD burde absolutt avlegge ett besøk :) Nå går det fort til de får større lokaler på CC, bedre plass, og da blir det sikkert mer flotte produkter å få kjøpt :)

De fører bla Deborah Lippmann, Debbie Shoes, Ferm Living, Muuto, Nicolas Vahê, Pukka, Wik & Walsøe, Bloomingville, Pure & Original Kalkmaling, Mugtail, Happy Lights, NUD osv :) Du skjønner kanskje at hvitTRÅD er ett lite skattekammer for en interiørelsker ? :)  

 

(Håndkler kjøpt hos H&M Home)

God helg til dere alle søte :D  

(jeg skal feire bursdagen min på forskudd imorgen, så her blir det familiebesøk, kaker og kos i helgen) 

Klemmer..

 


Kommentarer

Muuto – The Dots — 3 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg kom over bloggen din da jeg planlegger hvordan jeg gi møblene våre en fin makeover. Jeg så blant annet oppskriften på hvordan man maler bombay-møbler hvite.
  Jeg har et veldig fint bombay-spisebord som jeg tror ville blitt 1000 ganger finere med en makeover. Jeg ser for meg hvitt understell og en grålig bordplate hvor treet skinner gjennom, noe alla dette:
  http://1.bp.blogspot.com/-DutWESnbS1g/TXz-Ym5o5PI/AAAAAAAAEbI/j0wTuOBfico/s1600/IMG_9180.JPG
  Her har de skiftet ut bordplaten med nye furu-plater, men kan jeg få til samme look uten å skifte bordplaten? Er nesten den som gjør hele bordet synes jeg. Du virker som ei som har peiling på dette her, så jeg spørr deg: Hvordan vill du gått frem?
  Til understellet: Jeg så en plass at man burde lakke over malingen for å hindre at det flasser av, men er gulvmalingrn kanskje mer slitesterk slik at du ikke trenger å lakke?

  Jeg har også en del møbler (sjenk, salongbord, vittineskap) i kjedelig eik, disse ønsker jeg å male hvite. Er det samme fremgangsmåte her som ved bombay? Eller er det ikke like mye jobb?
  Håper du har noen kloke ord på lur:)

 2. Tilbaketråkk: muuto dots | pengerogfinans.com

 3. Tilbaketråkk: muuto the dots | pengerogfinans.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>